Eredetileg egy darabka heringet akartam megenni, ezért annyit tettem vele, hogy ha már úgy is forró volt a sütő, bedörzsöltem egy kis sóval és olívaolajjal, és 200 fokon izzadtattam 8-10 percig. Sajnos csak a kóstolás során történő óriási megdöbbenés után fordítottuk le a halacskáról a tudnivalókat, miszerint ez egy eleve erőteljesen sózott hering, ezért a kukában végezte, és csak azt sajnáltam, hogy egész napra büdös halszagú lett a kezem tőle.
Egy órával később kaptam vigaszebédet egy tányér thaiföldi curry szószos tészta formájában, amivel szintén eléggé meggyűlt a bajom, ugyanis az 1-es fokozatú erősség ennél a cégnél azt jelenti, hogy kínkeservesen és sűrű lihegések közepette azért be tudom lapátolni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése