Az elmúlt időszak újdonságai következnek. Az első tilápia filé panírozva, olajban kisütve. Kellemes íze van, nem túl intenzív, és jól lehet panírozni, nem hullik szét. Én zöldséges salátával ettem. (Érdekes, hogy a blogger elfordította a vízszintes képet függőlegessé.)
A legújabb sláger az aszalt szilvával töltött csirkemell baconbe tekerve. Ezt tepsiben kell megsütni. Az én változatomban aszalt szilva helyett körte volt, mert előbbit én nem eszem meg. A köret krumplipüré.
A saját fáról szedett dióból diós pite keletkezett. Omlós tészta, diós töltelék, omlós tészta a tetejére és egy szem dió díszítésként. Nem veszi fel a versenyt az izlandi pekándió-pitével, de az általam készített diós sütik közül az egyik legfinomabb, úgyhogy megtartom a receptet. Amikor nagyon ínyenckedtem, fagyival ettem.



Azonnal kérek egy izlandi pekándiós pitét.
VálaszTörlésIlletve addig is egy ilyen Zsuzsi-féle diósat. :)