2016. november 29., kedd

444

Négyféle kenyeret vacsoráztam. Nem kell megijedni, pár falatos ciabatta szeletekből készültek. Négy színben pompáztak; kár, hogy nem fotóztam le őket. Kivétel nélkül mindegyikhez koktélparadicsomot és tv. paprikát ettem, ezért ez nem befolyásolta a végső sorrendet, ami a következő lett:
  1. fokhagymás (szójatejföl, fokhagyma granulátum, vöröshagymakarikák)
  2. magyaros (szójatejföl, pirospaprika, vöröshagymakarikák)
  3. indiai (szójatejföl, kurkuma, curry)
  4. olasz (szójatejföl, oregánó, majoránna, kakukkfű, vöröshagymakarikák)
(Egyébként már régóta figyelgetem magamon, hogy nemigen vagyok rámoccanva az olasz ízvilágra. Az viszont új tapasztalat, hogy a magyar konyha ennyire tarolt. Nem tudom, ebben mennyi szerepe van az újdonság hatásának, a kurkuma ugyanis eléggé mindennapi és mindenbevaló fűszer nálam.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése