2014. június 18., szerda

1. nap

Ebéd: ződségleves. Répa, karfiol, brokkoli, zeller, fehérrépa, uborka. Fincsi lett. A képen a másik fazékban éppen Gáborka milánóija fő, az most engem nem érint.
Vacsora: Párolt hajdina párolt ződséggel. Répa, brokkoli, karfiol, borsó. Odaégettem, mert nem tudok párolni, de egészen ehető volt. 

 

4 megjegyzés:

  1. A vacsi nekem kifejezetten tetszik. Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  2. A hajdina nekem nem ízlett, mit csinált vele, hogy ehető legyen? :)

    VálaszTörlés
  3. :-)
    A recept így szól: "A hajdinát mossuk át, majd másfélszeres vízben, fedő alatt pároljuk együtt a zöldségekkel. Külön párolva a végén keverjük össze őket. Először forraljuk fel, majd takarékon pároljuk a rizshez hasonlóan."

    VálaszTörlés