2013. április 21., vasárnap

Rántott hús, rántott gomba, sült krumpli és töltött gombafejek.

3 megjegyzés:

  1. mivel töltötted?
    én juhtúróval csináltam párszor asszem, de nem emlékszem, milyen volt. az gáz? :)

    VálaszTörlés
  2. A gombák szárát kellett összekockázni, megpirítani, pici metélőhagyma, sok petrezselyem, főtt tojás hozzákockázva. Aztán lehúzva a tűzről hozzá kellett ütni még egy nyers tojást, jól összekutyulni, megtölteni a gombafejeket. Lekenni tejföllel, 30 percig fólia alatt sütni, utána rá a tetejére a reszelt sajt, és még 15 perc fólia nélkül. Nekem ez a cucc jobban ízlett, mint a rántott gomba, pedig azt is nagyon szeretjük.
    A juhtúró viszont nem a kedvencem.

    VálaszTörlés
  3. ez elég bejövősnek tűnik, nyami. :)
    ha elfogyott az erre a két napra betervezett kápsoztás tészta, szerintem csinálok ilyet. :)
    lehet, hogy nem juh, hanem kecske volt, mondjuk kakukkfüves és az nem olyan erős-csípős.
    ha mégis juh, akkor meg felesben keverve igazi túróval.

    VálaszTörlés