A gombák szárát kellett összekockázni, megpirítani, pici metélőhagyma, sok petrezselyem, főtt tojás hozzákockázva. Aztán lehúzva a tűzről hozzá kellett ütni még egy nyers tojást, jól összekutyulni, megtölteni a gombafejeket. Lekenni tejföllel, 30 percig fólia alatt sütni, utána rá a tetejére a reszelt sajt, és még 15 perc fólia nélkül. Nekem ez a cucc jobban ízlett, mint a rántott gomba, pedig azt is nagyon szeretjük. A juhtúró viszont nem a kedvencem.
ez elég bejövősnek tűnik, nyami. :) ha elfogyott az erre a két napra betervezett kápsoztás tészta, szerintem csinálok ilyet. :) lehet, hogy nem juh, hanem kecske volt, mondjuk kakukkfüves és az nem olyan erős-csípős. ha mégis juh, akkor meg felesben keverve igazi túróval.
mivel töltötted?
VálaszTörlésén juhtúróval csináltam párszor asszem, de nem emlékszem, milyen volt. az gáz? :)
A gombák szárát kellett összekockázni, megpirítani, pici metélőhagyma, sok petrezselyem, főtt tojás hozzákockázva. Aztán lehúzva a tűzről hozzá kellett ütni még egy nyers tojást, jól összekutyulni, megtölteni a gombafejeket. Lekenni tejföllel, 30 percig fólia alatt sütni, utána rá a tetejére a reszelt sajt, és még 15 perc fólia nélkül. Nekem ez a cucc jobban ízlett, mint a rántott gomba, pedig azt is nagyon szeretjük.
VálaszTörlésA juhtúró viszont nem a kedvencem.
ez elég bejövősnek tűnik, nyami. :)
VálaszTörlésha elfogyott az erre a két napra betervezett kápsoztás tészta, szerintem csinálok ilyet. :)
lehet, hogy nem juh, hanem kecske volt, mondjuk kakukkfüves és az nem olyan erős-csípős.
ha mégis juh, akkor meg felesben keverve igazi túróval.