2013. március 16., szombat

Az ebéd: rakott krumpedli.
A desszert: kávékrémes szelet. Jó kis pudingos-piskótás, csokis tetejű. Nyami.

3 megjegyzés:

  1. Az a nagy technikai kérdésem, hogy nektek megy tejföl a szeletek közé is, vagy csak a tetjére? És ugye az nálatok is tojásos tejföl? :)

    VálaszTörlés
  2. Tejfölt szoktam a krumpli-virsli-főtt tojásos sorra tenni, mert akkor zamatosabb az egész.
    A tetejére szintén, de a tejfölbe nem keverek tojást.

    VálaszTörlés
  3. Nálunk tojásos a tejföl, a rétegek között és a tetején is. A legteteje pedig reszelt sajt. Egyébként ettem már nem rétegezett, hanem tepsibe behajigált rakott krumplit is, az is ugyanolyan finom. És ott pláne mindenhova jut a szószból.

    VálaszTörlés