Mitesztek?
2013. március 15., péntek
Nemzeti eledel
Csőben sült kelbimbó, majd később (valójában néhány órával később) teljes kiőrlésű rozslisztből készült palacsinta.
Vacsorára piritós csicseriborsókrémmel.
A reggelit átaludtuk. :o)
2 megjegyzés:
Sampon
2013. március 16. 9:16
Jé, Krisna! De jó, hogy itt vagy!
Válasz
Törlés
Válaszok
Válasz
stippistop
2013. március 16. 11:16
:o)) köszi!
Válasz
Törlés
Válaszok
Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Jé, Krisna! De jó, hogy itt vagy!
VálaszTörlés:o)) köszi!
VálaszTörlés